O už jų slėpėsi kiti rūsiai, o kartais ir po juos klaidžiojantys svečiai, tie, kurie gyvena kur kas aukščiau – žmonės. O jiems dažnai nepatinka jokie kiti gyventojai (o ypač rūsių), todėl prie kiekvienų sandėliuko durų skrupulingai išrikiuoti gulėjo indeliai su avižiniais dribsniais, „paskaninti“ ryškiai rožiniais milteliais (žiurkių nuodais). Ir tapo tik laiko klausimas, kada į „masinį naikinimo planą“ pateks ir jie – keturi maži kačiukai.

Atsiradus pirmai progai, suskubome jų gelbėti. Taip, keturi 1,5- 2 mėn. kačiukai (trys katytės ir vienas katinėlis) atkeliavo į „Naminukų“ globą.

Mašius – vienintelis šeimos kačiukas, pats mažiausiais, bet drąsiausias iš bailiukų, spalvos – pilka su balta.

Malta – stambiausia šnypštukė, primenanti rusų mėlynosios mišrūnę, be galo graži, spalvos – pilka (daugiausia pilkos) ir balta. Marsė su Marta – abi juodai baltos sesutės, tarsi jausdamos savo panašumą dažniausiai ir laikosi išvien.

Visi mažyliai savarankiškai valgo, naudojasi kraiko dėžute, yra „nuparazitinti“, „nukirminuoti“, linksmučiai, žaidimų fanatikai, dar bailiukai, tačiau būdami šalia mylinčių šeimininkų kaip mat įgis socializacijos įgūdžių. Galėdami vienam iš jų padovanoti gerus namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius)!