Loja su mažyliais atkeliavo į globą, todėl apie ją turime, ką papasakoti. Pajutusi namų šilumą ir žmogaus meilę, ji tiesiog pražydo. Loja – jaunutė, energinga, ir labai meili kalytė. Iš karto suprato namų tvarką, žino savo vietą, savo dubenėlį, žino, kur turi reikaliukus atlikti. Labai labai draugiška šunytė, su globėjos Rudžiu puikiai sutaria, mėgsta dūkti lauke, žaisti su apkramtytu žaisliuku, o namuose jie – tikra porelė, visada susiglaudę apkramto vienas kitam ausytes, laižo vienas kitą.

Su katytėm puikiai sutaria, visada patikrina jų dubenėlius, ar švariai suvalgė konservus, ar nereikia liežuviu išplauti likučių. Puikiai vaikšto su pavadėliu, mėgsta su Rudžiu palakstyti palaida po mišką, visada pašaukta atbėga, nesitraukia toli nuo žmogaus. Beje, Loja jau žino, kad parėjus iš lauko, reikia valyti kojytes, o be leidimo ant lovos užšokti negalima.

Gal turit šunelį, kuriam reikia žaidimo draugės? O gal jums vienam liūdna ir vieniša? Loja – tikrai tas šuo, kuris bus tikras draugas. Nesirinkite akimis, paklausykite širdies. Susisiekti – tel. 8 655 79 657, info@penktakoja.lt (Kaunas).