Kadangi „Naminukai“ globoja gyvūnus savanorių namuose, skubiai atrasti vietelę buvo ypač sunku, bet delsti nebuvo galima, tad su paskambinusiomis merginomis sutarėme, jog katinėlį jos nedelsiant nuveš į veterinarinę kliniką ir paliks stacionare.

Ten liūdintis katinėlis buvo apžiūrėtas, patikrinta „grybelio“ versija dėl išplikusio kailio, bet ši nepasitvirtino. Pasirodo, kailis išplikęs dėl išdraskytų milžiniškų „kaltūnų“. Taip pat oranžinis gražuolis turėjo ausų erkučių, kurios per laiką būnant stacionare buvo išgydytos. Dabar Čiakas jau visiškai atsigavęs, taip pat pavasario ir aišku neiššukuojamų „kaltūnų“ proga teko pasipuošti žavia liūto šukuosena! Ataugus plaukučiams Čiakas bus ilgaplaukis karališkas gražuolis.

Katinėlis iš stacionaro atkeliavo į „Naminukų“ namus. Čiakas maždaug 1-3 metų,  kastruotas, tvarkingas, be galo meilus žmogui, nori glaustis, būti glostomas- puikus naminis katinėlis. Ech, bet ta konkurencija, o gal kitų katinų pavydas dėl puikios šukuosenos, Čiakui neduoda ramybės „Naminukų“ namuose. Nenori jis draugauti su kitais katinėliais. Į kovas nesitraukia, bet kitam kailiniuosčiui prisiartinus ir padainuoja ir pariaumoja, tik, žinoma, ne meilės serenadą...

Čiakas dėkoja visiems žmonėms, kurie neliko abejingi ir paaukojo pinigėlių jo gerbūviui, liūto šukuosenai ir stacionarui, bet dabar jis turi dar vieną prašymą- šįkart paskutinį ir patį svarbiausią: „Noriu turėti namus...”- sako Čiakas!

Svajoji apie karališko grožio ir nepaprasto meilumo augintinį savo namuose? Čiakas yra būtent toks. Ir jis laukia Tavo skambučio tel. nr. 8 648 30077 („Naminukai“, Vilnius).