Katytė rasta birželį A. Vivulskio gatvėje prie „Iki“ parduotuvės beveik nejudanti. Žmonės pasakojo, kad ji toje pat vietoje guli jau keletą dienų. Visa susivėlusi, susigūžusi, buką nosytę į žemę nunarinusi ir labai smarkiai pykstanti ant viso pasaulio. Kur gi nepyksi, kai esi viena kaip pirštas, niekam nereikalinga, o dar alkana ir su skaudančia sumušta kojyte.

Katytė nerodė jokio noro kabintis į gyvenimą, nedėjo tam jokių pastangų. Nieko keisto – juk nežinome kaip ji atsidūrė ten, kur atsidūrė, koks jos gyvenimas buvo iki tol. Pasak veterinarų, katytei maždaug penkeri metukai, buvo nesterilizuota, neprižiūrėta, panašu, kad paskutiniu metu tik lauke ir gyvenusi.

Šiandien persiukė sveika, sterilizuota, bet ji narvelyje patiria daug streso, o atgal į lauką naminuko juk nepaleisi, neišgyvens tikrai, nemokės susirasti sau maistelio. Be to, turint tokias nuostabias „garbanas“ kaip katytė, jas reikia kasdien šukuoti ir prižiūrėti.

Labai prašome – priglauskite katytę, suteikite jai šansą ir nutrinkite tą liūdesio ir nerimo išraišką nuo mielo jos snukelio. Suteikite prieglobstį ir padėkite jai atsikratyti netekties ir vienišumo jausmo. Globos ieškome kuo skubiau!

Rimtai apsisprendusius priglausti persytę, prašome paskambinti tel. 8 605 33452 (Vilnius)