Katinėlis silpo akyse, nebegalėjome laukti, kol jis tyliai kažkur užges taip ir nesulaukęs pagalbos – teko skubiai gaudyti ir talpinti į stacionarą. Klinikoje Garfildas laikėsi didvyriškai – leido apžiūrėti, pamatuoti temperatūrą, net nebandė įdrėksti, sėdėjo ramus ir atidžiai viską stebėjo. Paskirtas gydymas, dar laukia konsultacija dėl akytės.

Deja, kol kas prognozės liūdnos – akytę greičiausiai teks šalinti, reikės operacijos. Bet juk jis ir be tos akelės bus labai gražus, nuostabus katinas! Ilgesnio plauko, labai mielo snukučio. Bėda ta, kad visai neturime, kur katinėlį patalpinti. Labai reikia globos!

Klinikos stacionare jis negalės gyventi amžinai, be to, tai labai brangus „malonumas“, turėdami tokį kiekį globotinių, tikrai negalime sau to leisti. Bet juk tokio meilaus ir draugiško katino nepaleisi atgal, pražus jis gatvėje... Tad jei tik galite pasiūlyti savų namų kampelį vargšui Garfildukui, atsiliepkite.

Pakonsultuosime, viskuo pasirūpinsime. Taip pat labai prašome ir finansinės paramos katinėlio išlaikymui ir gydymui. Ačiū! Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).