Kaip rašoma Utenos rajono gyvūnų mylėtojų draugijos feisbuko puslapyje paviešintame skelbime, pabėgusi kengūra ieškoma nuo spalio 24 d.

„Spalio 24 d. iš Klovinių kaimo dingo ar pabėgo (maža tikimybė) kengūra (valabis) patelė. Gal kažkas pamatys mūsų kengurytę ir padės susigrąžinti į namus. Atlygis padėsiantiems rasti dingusią kengūrą — 100 eur! Kreiptis tel. nr: 869832979, 867871188”, – prašo gyvūno šeimininkai.

DELFI primena, kad spalio pradžioje iš filmavimo aikštelės Vilniaus Pilaitės mikrorajone irgi buvo pabėgusi kengūra. Visą naktį trukusios egzotiško gyvūno paieškos baigėsi tragiškai. Kengūrą partrenkęs automobilis nuvažiavo. Kai prie sužaloto gyvūno sustojo kiti vairuotojai, kengūra dar judėjo, bet netrukus nugaišo. Į įvykio vietą atvažiavo policija, iškviesti aplinkosaugininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)