Nusivyliau aš žmonėmis. Tiesa, globoja mane šiuo metu gera moteris, bet ir jai savų rūpesčių netrūksta – turi išsikraustyti ten, kur kartu su manimi nepriima. Aš jaučiuosi kaip koks daiktas – padėjai, pastovėjo, apdulkėjo, perdėjai į kitą vietą... Tik nesinorėtų, kad ištiktų mane nelaimė, nenoriu netekti visko, ką turiu. Juk kaip ten bebūtų, šiandien dar turiu namus ir artimus žmones. Bet jaučiu, kad viskas pamažu baigiasi – netrukus liksiu vienas.

Man aštuoneri. Taip, kai kuriems plaukai šiaušiasi (lyg būtų amžini), tačiau aš sveikas, aktyvus, jaunatviškas. Tiesa, kiek uždaras, labai savarankiškas. Man reikia laiko prisileisti į sielą žmogų, pradėti pasitikėti, išmokti džiaugtis naujų žmonių draugija. Valgau tik sausą maistuką – po nedaug, nesu priklausomas nuo kepenėlių, dešrelių ir bandelių.

Esu kastruotas, paskiepytas, dievinu švarą, ramybę, tvarką. Nemoku sutarti su kitais gyvūnais – galbūt reikia laiko, kantrybės arba pamokų, nežinau. Viena aišku – rugsėjo pabaigoje lieku ir be namų, ir be artimų žmonių. Reikia Jūsų pagalbos. Tikiuosi, mano gyvenime dar švies šilta ir skaisti saulutė.“

Jei tik galite suteikti ilgalaikę globą arba nuolatinius namučius Smėliui, labai prašome atsiliepti. Rugsėjo pabaiga – galutinis terminas. Pasidalinkite, paplatinkite. Reikia padėti katinėliui.

Daugiau informacijos telefonu – 8 663 74162 (Ingrida).