Ksiuša - labai gudri katė, žino, kokiu tikslu atvyksta žmonės su gaudyklėmis ir graibštais. Tiesa, kartą ji įkliuvo į gaudyklę, bet sugebėjo išmušti - sudaužyti plastikines dureles ir pasprukti. Po to, atrodė, jos sugavimas - visiška utopija.

Atsivedė ji kačiukų. Po tuo pačiu balkonu, po kuriuo kasmet po kelis kartus veda. Sumontuotoje šiltoje, žiemojimui skirtoje dėžutėje spurdėjo keturios gyvybės. Dabar buvo vienintelis ir gal net paskutinis šansas sugauti daugiavaikę mamulę.

Be didesnio streso mums pavyko tai padaryti. Katė kaip koks sargybinis sėdėjo prie dėžės. Vos priėjus ji šnypštė, traukėsi šalin. Tada savanorė Gintarė suvaidino, kad lenda pas kačiukus. Ši tuoj įlindo į dėžę. Prie angos, per kurią ji patekdavo į „namuką“, prirėmėme suspaudimo narvą ir laukėme. Įlindo. Tada ramiai prasiardėme dėžę ir išsitraukėme keturias tobulas mažyles - mamos kopijas.

Vienai, mažiausiai lėlytei, jau užpūliavusi akis, todėl pradėtas gydymas. Kitos trys gražuolės - sveikut sveikutėlės. Planas: užauginti sveikas mažyles, jas padovanoti į geras rankas, mamą Ksiušą sterilizuoti ir paleisti atgal.

Na, bet kol planas bus įgyvendintas, praeis ne mažiau nei 2 mėn. Mamytei reikalingas kokybiškas maistas, mažyliams netrukus - taip pat gardūs, brangūs konservai... Vėliau - parama sterilizacijai. Todėl visų gerų žmonių prašome prisidėti prie Ksiušos šeimos išlaikymo.

Kai kačiukai gimsta automobilių stovėjimo aikštelėje kaip kad Ksiušos vaikai, jų likimas paprastai būna labai žiaurus, o gyvenimas - skausmingai trumpas. Jie sutraiškomi automobilių, pasislėpę po variklių dangčiais sutrinami veikiančio variklio ir kitų mechanizmų arba išvažiuoja į nežinomus kiemus... Išgelbėtos keturios gražios mergytės, kurias jau dabar galite rezervuoti!

Susisiekti: tel. 868973782, 86155898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)