Deja, visa kita mažosios gyvenime nei lengva, nei paprasta. Kelias dienas ji iš visų jėgų klykė po laiptais, lyg desperatiškai šaukdamasi pagalbos. Greitai pastebėjom, kad katytės judėjimas kažkoks keistas, žingsnis netvirtas. Kretutė kartais siūbuoja, lyg stipraus vėjo gūsio bloškiama. CNS. Centrinė nervų sistema. Nežinome, kas konkrečiai ją pažeidė. Gal liga, gal trauma. Bet svarbiausia ne tai. Svarbiausia, kad tradicinis gydymas medikamentais ne ką tepagelbėjo. Tiesa, katytės būklė neblogėja ir tai labai džiugina. Yra tikimybė, kad su laiku, Kretai augant, problema mažės, nyks.

Kretutė – tokia pat žaisminga, padūkusi, kaip ir kiti jos amžiaus kačiukai. Žaidžia, siautėja, tiria supantį pasaulį, puikiai naudojasi kraiko dėžute, nesiskundžia apetitu. Į ją žiūrėdamas suvoki, kad kartais bėda nėra tokia didelė, jei į ją nežiūri labai plačiai atvertomis akimis. Tai būdinga mums, žmonėms. Ir, laimei, nebūdinga gyvūnams. Kreta – gyvas to įrodymas. Todėl labai tikimės, kad gražiąją katytę pastebės ir pasiryš priimti į savo namus ir širdį žmonės, kurie žino - liga nėra pasaulio pabaiga, o teigiamos mintys ir jausmai geba kurti stebuklus.

Jei tokie žmonės atsirastų, esame pasiryžę patarti, padrąsinti, pagelbėti viskuo, kuo tik įstengsime. Gražioji mažylė Kreta gyvena Kaune, tačiau turbūt sutiktų išvykti į bet kurį Lietuvos kampelį, jei tik ten būtų mylima tokia, kokia ji yra – ypatinga katė ypatingam žmogui.

Skambinkite mums tel nr. 867724366, 863662277