Šiuo metu jau esame sterilizavę visas ten gyvenančias katytes, tačiau viena katytė, kurios pradžioje niekaip nepavyko pagauti spėjo išsivesti į dienos šviesą naują vadą - keturis bailiukus, kuriems maždaug jau 2 mėnesiai.

Mažyliai įsikūrę prie namo esančiame tarpe: vietos nedaug, bet svarbiausia jie turi stogelį, bent kažkiek apsaugantį nuo liūčių, ir vienas kitą. Moteris Liuba iš savo menko kiemsargio atlyginimo kiekvieną dieną perka kačiukams žuvytę. „Juk jie niekam nereikalingi, tai bent jau tegu valgo skaniai, kad nors tokį džiaugsmą gyvenime turėtų“, - sako Liuba. Bet kol kačiukai maži, tiesiog privalome visi kartu suteikti jiems šansą turėti namus, dar ne viskas prarasta, jie dar turi viltį išsigelbėti nuo žiauraus beglobių likimo, tik reikia mūsų pagalbos!

Ieškome šiems mažyliams namų arba laikinos globos iki padovanojimo. Duotume didelį narvą, aprūpintume kraiku ir maisteliu, tad katinėlių priežiūra taptų paprasta ir neužimanti daug vietos. Nors kačiukai baikštūs, jie dar mažučiai, tad turi visus šansus tapti jaukiais namų gyventojais.

Kol jie sveiki, kol dar gyvi, prašome Jūsų pagalbos, atsiliepkite, kas galėtų pagloboti šią šeimynėlę ir su mūsų pagalba išleisti juos į tikrus namus. Pagalba čia tikrai labai reikalinga.

Jei tik galite pagloboti kelis ar visus kačiukus, arba jeigu matote kačiuką, kurį norėtumėte priglausti visam laikui, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!