Tame kieme visos katės sterilizuotos, tad tikriausiai kažkas bus atsikratęs jais tiesiog kaip nereikalingais daiktais. Mažyliai glaudėsi po šiukšlių konteineriu, esančiu tame name. Nuvykus į vietą paaiškėjo, kad mažylių ten ne 3, o 4. Visi smulkučiai, sušalę, miaukiantys ir taip bandantys prisikviesti pagalbą.

Parsivežę mažylius, nuvalėme jiems akytes, ausis, nosytes, nuprausėme jų sušalusias purvinas letėneles. Mažyliai kantriai iškentėjo visas grožio procedūras tik retkarčiais atsidūsdami. Apsilankėme ir pas veterinarus, kur katinėliai buvo nukirminti ir nublusinti.

Mažyliai guvūs ir žaismingi, noriai besidomintys jais supančia aplinka. Labai mėgsta žmogaus draugiją – paglosčius ar pašukavus atsidėkodami palaižo pirštus arba meiliai įsirango ant kelių ir murkia.

Labai ieškome šiems mažyliams, jei ne nuolatinių, tai bent laikinų namų. Laikinus globėjus aprūpintume dubenėliais, kraiko dėžute, kraiku, maistu, galime duoti narvelį, jei reikės veterinarų - taip pat patys nuvešime, patys parvešime ir sąskaitas padengsime. Viskas, ko ieškome, tai bent laikinas kampelis namų globoje.

Kontaktai: tel. 862351424, el.p. info@lusa.lt (VšĮ „Lūša“, Vilnius)