Namo parneštas mažas šuniukas ar kačiukas tampa lyg koks žaislas, kuris vieną dieną atsiduria tiesiog gatvėje arba sanitarinėje tarnyboje. Mažajam Kentui taip pat buvo lemta tai patirti. Kokiu būdu ir kaip jis atsidūrė tų žmonių namuose, nežinome.

Sužinojome tik tai, kad iš buto buvo iškraustyti žmonės, kurie nemokėjo mokesčių. Jie turėjo šunelį ir du katinukus. Šuniuką ir vieną katinėlį kažkas priglaudė, neleido išvežti į sanitarinę tarnybą, o Kento niekam nereikėjo ir jį išvežė. Mes nežinome, kas priglaudė kitus du gyvūnus. Labai norime tikėti, kad jiems viskas gerai, kad jie papuolė į mylinčių žmonių rankas.

Taigi, Kentą mes jau radome sanitarinėje tarnyboje. Vargšas gulėjo narvelyje, prisispaudęs iš baimės, ir drebėjo. Perėmėme kačiuką iš sanitarinės tarnybos ir suradome jam namų globą. Nežinome, kaip Kentas gyveno tame bute, tačiau susidarė toks įspūdis, kad kačiukas norėtų likti nematomas.

Kentas – labai labai švelnus, labai mielas, paėmus ant rankų prisiglaudžia, prisispaudžia visu kūneliu ir ramiai ramiai tupi kaip koks pelėdžiukas. Kentas atsigauna, pradeda pasitikėti aplinkiniais. Žinoma, ryškiausiai Kento akytės sužiba ir susidomėjimas išauga, kai pradedi judinti plunksnelę ar siūliuką. Tada ir baimės kažkur išgaruoja, nes Kentui tampa be galo įdomu tas judantis daiktas.

Kentas yra apie 4 mėn. amžiaus klasikinis rainiukas baltomis letenėlėmis, labai mielas, labai geras ir labai gražus. Vien tik kokios jo ausys – didelės, su šepetukais ant galiukų, o akytės – žalios, apvestos geltonais žiedais. Jeigu jums krito į širdį šis mielas kačiukas ir norite jam suteikti tikrus, mylinčius ir saugius namus, skambinkite tel.nr. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com.