Greičiausiai mirčiai, nes naminiam gyvūnui išgyventi pačiam gatvėje šansų nebėra. Ir tik gero žmogaus dėka Fersė šiandien gyva, pagydyta nuo didelio streso ir bado ją užklupusių ligų.

Nuotraukose, kuriose matote katytę, ji jau atgavusi savo katiniškas formas, priaugusi svorio. Nors Fersės burnytėje yra tik keli dantukai, ši miela damutė apetitu nesiskundžia. Visus reikalus atlieka tik kraiko dėžutėje, tvarkingai užkapsto ir paslepia savo „turtus“. Sterilizuota. Mylinti žmogų, mėgstanti tiek būti ant rankų, tiek glostymus, tiek ilgus šukavimus ar tiesiog ramų pogulį šalia.

Na, galima sakyti, kad yra ir vienas šioks toks trūkumas, kuris neturintiems kitų gyvūnų net neatrodys trūkumas. Fersė nemėgsta, o jeigu dar tiksliau, tiesiog negali pakęsti kitų gyvūnų. Puola muštis visai kaip koks įširdęs berniokas. Panašu, kad gyvenimas prie konteinerio ir laukinių katinų vaikymas bei jų teritorijos gynimas padarė savo.

Fersei ieškomi tik rimti ir atsakingi šeimininkai. Tokie, kurių širdyje gyvena atjauta ir meilė, kurie pasiruošę rūpintis gyvūnu kaip savo šeimos nariu, kad ir kas benutiktų. Kurie, keliaudami kad ir pasaulio kraštą, Fersę pasiims kartu su savimi.

Kontaktai rimtai apsisprendusiems priimti Fersę į savo namus: tel. 862671750, dryzuotalaime@gmail.com (Kauno r. Kaunas).

P.S.: Fersei atlikti kraujo tyrimai. Inkstų ir kepenų rodikliai – idealūs!