Noriu vėl ją priminti, nes ji vis dar laukia... Šeila pas mus atvyko iš Lentvario dar 2017 m. pradžioje, tad kartu jau esame ilgiau nei 2 metus.

„Kokia graži katė! O koks žvilgsnis! Tikrai greit ras namus...“– kartojome su savanoriais, kol galiausiai liovėmės. Nerado. Tiesa, buvo radusi trumpam, bet po nepilnos savaitės grąžinta atgal į prieglaudą, nes šeimininkė nusprendė, kad Šeila jos bijo, o be to, prišlapino ant lovos, tad padaryta išvada - susidraugauti nepavyks.

Kokia yra Šeila? Jautri, prieraiši, stabili, rami, ne itin jauna (gali būti 7-10 metų), savarankiška, tarp kačių draugų neranda, jų nemėgsta, bet žmonės jai patinka. Tiesa, ji iš tų, kuri išmoksta atpažinti savus, o į svetimus reaguoja atsargiai, tad natūralu, kad naujoje vietoje atsiskleistų ne iš karto, o kurį laiką slapstytųsi. Yra turėjusi šlapimo takų uždegimą (stresinėse situacijose ar kritus imunitetui, katėms jis linkęs atsinaujinti), tad reikia stebėti sveikatą. Šeila – labai gera katė ir tikrai gaila, kad gyvenimas po lauko tęsiasi ne namuose, o prieglaudoje. Laimingiausia ji būtų ramiuose namuose be mažų vaikučių ir kitų gyvūnų.

Labai prašome pasidalinti. Galbūt kažkieno širdyje yra vietos ir jai?

Dėl Šeilos kreipkitės: 8 648 30077 VšĮ „Naminukai“, Vilnius.