Vasilio gyvenimo kelias labai panašus. Matyti, kad mažas jis buvo be galo mielas kačiukas, labai gražus ir minkštas. Parsinešė vaikai namo, mylavo ir sūpavo iki mažasis raudonplaukis užaugo, tada jo vietą užėmė kitas gyvūnėlis...

Vasilis atsidūręs gatvėje bandė gyventi, jis naktis leisdavo rūsyje, valgydavo ką žmonės paduodavo. Gyventi galima... bet ar ilgai?

Vieną dieną Vasiliui suskaudo dantukus. Jam skauda kramtyti maistą. Kitą dieną susipešus su kiemo katinais jam buvo užkabintas ir nuplėštas akies vokas... Dar vėliau jo kailis tapo vienas didelis veltinis, kuris vis labiau veldamasis pradeda plėšti odą, sukeldamas didelius skausmus.

Galima būtų rašyti dar ir dar kokiais gyvenimo vingiais katinas Vasilis keliavo tuos penkerius gyvenimo metus. Bet ar verta dabar, kai norime pakeisti jo gyvenimą, „pataisyti“ jo sveikatą ir surasti jam tikrus namus.

Vasilio gelbėjimo ėmėsi VŠĮ „Šlapia nosytė“. Jam bus atliktos dantų šalinimo ir valymo procedūros, bus kastruotas, bus nuskustas senas susivėlęs kailiukas, jis bus sočiai ir skaniai maitinamas bei visą laiką kol ieškos namų bus rūpestingoje globoje.

Be Jūsų, mieli bičiuliai, pagalbos, mes Vasiliokui sunkiai padėti galėsime, todėl labai kviečiame visus prisidėti prie Vasilio geresnio gyvenimo. Mus rasite Šlapios nosytės feisbuko paskyroje arba rašykite el. paštu slapianosyte@gmail.com