Bilietai nupirkti ir kelionės dėl augintinio moteris neatsisakys. Katinėlio šeimininkė buvo radusi žmones, kurie paims gyvūną, bet jie persigalvojo. Katinėlis (toks jo vardas) yra kastruotas, skiepytas, labai tvarkingas.

Gerietis, taikus kaip reta: visi jam draugai, net svetimiems, pirmą kartą matomiems žmonėms jis ateina ir susirango ant kelių. Murkia daug ir garsiai. Flegmatiškas, labai kultūringas, gyvenime nieko nuo stalo nėra paėmęs. Moka gaudyti peles (vasaras leidžia sodyboje). Niekada nepyksta,
visuomet gerai nusiteikęs. Puikiai tiktų gyventi su vaikais.

Ieškoma globa iki padovanojimo arba nuolatiniai namai. Labai prašome padėti rasti Katinėliui globą. Tiktų gyventi ir kaime, sodyboje. Greitai prisitaiko, švelnus ir mielas, neįkyrus. Neleiskime jam numirti!

Jei iki balandžio 1 d. nerasime jam globos, katinėlis bus užmigdytas. Skubiai ieškome globos!

Šeimininkės tel. : 2773717, mob 867277157

Taip pat skambinkite ir rašykite organizacijos numeriais: tel.nr. 868973782, 861558898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“ - nepaliksime bėdoje)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)