Draugaujantis su šunimis, o nuo žmogaus tiesiog negalintis atsitraukti ir sekiojantis kaip uodegytė. Ausius, kartu su keletu kitų katinukų, pas mus atsirado iš itin blogų sąlygų, kuriose išgyvendavo tik stipriausieji, kiti nuo nepriežiūros, bado, išorės ir vidaus parazitų tiesiog žūdavo.

Ausius pas mus pateko liesutis, blusų nugraužtu kailiuku, žaizdotas, pilnom ausytėm erkių, kurios padarė savo juodą darbą - sukėlė vidinės ausies uždegimą, todėl dabar katinėlis vaikšto truputį šlitinėdamas, o jo viena ausytė nulinkusi. Nežiūrint to, Ausius išliko mielas, meilus ir žmogų mylintis katinas, užmiršęs visus baisumus ir nejaučiantis jokio pykčio.

Ausius turi vieną savybę - kalbinamas žiūri tiesiai ir įdėmiai į akis, todėl atrodo, kad bendrauji su žmogumi ir tikra asmenybe.

Katinas paskiepytas, kastruotas, vidutinio amžiaus vaikinas. Ir jis tikrai nusipelnė pačių jaukiausių namučių ir mylinčių žmonių.

Jeigu jums patiko Ausius, nesivaikote veislių ar grožio ir norite tikro draugo ir asmenybės viename, skambinkite tel.: 865244093, 865225229 arba rašykite info@beglobis.com

Daugiau kačiukų nuotraukų galite rasti mūsų svetainėje beglobis.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)