Gyveno nedideliam miestelyje žmogus, kuris globojo katę. Ji daug laiko leisdavo lauke, bet buvo sterilizuota, prižiūrėta, paskiepyta. Dažnai glostoma ir kalbinama. Ji dovanojo prieraišumą ir švelnumą - Marmė labai draugiška, nepasipūtusi katė, o savo žmogų labai mylėjo ir pasitikėjo juo.

Bet laikas negailestingas, vieną dieną gerojo žmogaus nebeliko... Ir katės tuose namuose nebėra kam apginti.

Gainiojama, varoma, tik kaimynų slapčiomis pašeriama, ji vis dėlto nesitraukia toli nuo buvusių namų, nes neturi kur. Ji juk nėra laukinė, kuriai visi keliai atviri.

Jei kas nors pagailėtų jos, jei norėtų turėti katę, kuri nesidrovės rodyti draugiškumo, atsidavimo, būtų tokia laiminga pabaiga šios liūdnos istorijos! Bijote, kad nepripras? Gal reikės keleto dienų, gal vienos kitos savaitės, bet kantrybė ir švelnumas įrodys, jog ji mylima ir čia, naujuose namuose.

Jai nesvarbu, žalias ar geltonas namukas. Jai nesvarbu, dviaukštis ar vienaukštis, su veranda ar laipteliais, sode auga obelys ar slyvos... Marmei tiesiog reikia namų. Geriausia priemiestyje ar sodyboje, kur galėtų pasivaikščioti lauke, kaip kad dabar. Tik dabar ji neturi, kur pasivaikščiojus grįžti...

Katytė Marmė gyvena Pabradėje. Jei atsiras geri namai kitame mieste aplinkui ar Vilniaus apylinkėse, ją atvešime. Labai prašome paklausti savo giminių, kurie nenaršo interneto, bet myli gyvūnus, ar neatsirastų šiai murkliukei vietos jų namuose.

Skambinti dėl jos tel. 8 600 14377, rašyti info@mazojiliza.lt.