Kas jai nutiko, taip ir nesužinosime, tačiau dabar - ne apie tai. Šiuo metu Uma – sveika, gyvenimu besidžiaugianti katė, kuri jau pasiruošusi palikti laikinus globėjus ir ieško jos vertų naujų šeimininkų. O dabar – septynios priežastys, kodėl Uma nusipelnė pačių geriausių namų.

1. Tai katė-inspektorė. Uma be galo smalsi, tad reikia tikrai pasistengti, kad jos neiškeptum orkaitėje ar neišskalbtum skalbimo mašina. Ji patikrina visus kampelius ir po kelis kartus – maža ką, gal kas pasikeitė. Patikėkite, nustebtumėte, kur katė gali įlįsti! Tai neabejotinai stebina ir pakelia nuotaiką. Jeigu posakis „smalsumas pražudė katę“ nebūtų toks senas, būtų galima pagalvoti, kad sukurtas būtent jai.

2. Tai katė-undinėlė. Ją galima vadinti tiek undinėle, tiek žuvininke, bet akivaizdu viena – ji dievina vandenį. Jai patinka stebėti, kaip jis teka, kaip jis purškia, o kai indelyje neteliuškuoja – Uma pati letena sukelia bangas. O pagulėti drėgnoje kriauklėje Umai tas pats, kas moteriai - grožio procedūros.

3. Tai katė-radiatorius. Uma niekada nesivaržys ateiti į lovą, maža to – švelniai savo drėgna nosyte bakstels veidą, kad kilsteltum antklodę. Tada įprastinė procedūra – šmurkštelėti po antklode, prisiglausti prie žmogaus ir murkti-minkyti letenėlėmis, murkti-minkyti letenėlėmis, murrr...

4. Tai katė-komedija. Ji ne tik stebina savo inspekcijos vizitais, bet ir juokina savo žaidimais. Vien dėl Umos grindis norisi plauti dažniau – ji jas taip juokingai gaudo! Taip, supratote teisingai, ji gaudo grindis.

5. Tai katė-sirena. Kaip sirena savo dainomis viliodavo jūreivius, taip Uma savo didelėmis, giliomis, nuostabaus grožio akimis priverčia tiesti link jos rankas. Tik skirtumas, kad Uma - ne žmogus ir nepražudo žmonių, o atsako meile.

6. Tai katė-šuo. Ji visus ateinančius pasitinka prie durų, nieko nebijo, drąsiai lipa nepažįstamiems žmonėms ant kelių. Jos drąsa tikrai stebina. Net jeigu norėsite mesti kačių siaubo - dulkių siurblio kortą, teks pripažinti pralaimėjimą.

7. Tai katė-katė. Uma turi katinišką charakterį. Nors ji meili, bet kartu ir išdidi kaip tikra dama. Ji puikiai jaučia nuotaiką, ateina, priglaudžia meiliai prie veido savo gražų snukelį ir sustingusi murkia. Praeinant pakalbina, užšokus ant kelių – paminko letenėlėmis ir saldžiai užmiega. Jeigu kas nepatinka – įspėja švelniai grybšteldama, o jeigu jos neklausai – tuomet pats kaltas. Tiesa, dar kol kas tenka šią įžūlią damą mokyti nelipti ant stalo ir nagus galąstis tik į draskyklę.

Uma jauna, apie trejų metų, sterilizuota, neskiepyta, bet visiškai sveika ir pasiruošusi keliauti į naujus namus. Jeigu norite susipažinti su Uma, tapti jos šeima ar tiesiog sužinoti apie ją daugiau – skambinkite tel. 8 678 04968 arba rašykite el. p. zivile.kaminskiene@gmail.com