Tai, kad Pūgos gyvenimas nebuvo „rožėmis klotas“ rodo ne tik deformuotos kojytės, bet ir smarkiai nudilę bei apnašomis aptraukti dantukai, o taip pat ir tai, kad skanėstai ir žaislai jai – visiška naujiena.

Galima tik spėlioti, kas lėmė mažylės negalią – galbūt ilgi metai vietinės „daugyklos“ narve? Galbūt netinkama mityba ir kalcio stoka, kai po vienos vados, žiūrėk, jau laukia kita? O gal tai gimimo metu atsiradusi trauma? Atsakymai į tuos klausimus jau mažai svarbūs.

Šiandien Pūga verčia naują savo gyvenimo puslapį ir sako: „Labas! Štai ir aš!“. Pūgai gyvenime nereikia daug - saugaus kampo, rūpesčio ir svarbiausia – Žmogaus. Juk jos mažoj širdelėj telpa tiek daug meilės žmogui. Nors iš pradžių pamačiusi vyrą ir pavadėlį Pūga skuosdavo lyg ruoniukas, apimtas baimės, šiandien ji jau mokosi suprasti, kad žmogus gali būti ir geras.

Pūgai jos negalia praktiškai netrukdo - nei džiaugtis gyvenimu, nei vaikščioti. Tik tiek, kad ilgų pasivaikščiojimų jai nereikia. Taip pat Pūga labai sumani – globėja vis rečiau randa „dovanėles“ ryte, nors kartais „avarijų“ dar pasitaiko. Mažylė turi tvirtą charakterį ir nuomonę įvairiais klausimais (pavyzdžiui, kad siurblys – tikras namų priešas!).

Pūga bus dovanojama tik atsakingiems šeimininkams, po sterilizacijos ir dantukų valymo.

Susisiekti: tel. nr. 8 604 83244 (Indrė) arba 8 608 65455 (globėja Jelena)