Bagyra pirmą kartą pastebėta miške (kaip ir kodėl miške atsiduria katės turbūt nereikia net rašyti...). Pribėgo prie uogaujančių žmonių ir nebesitraukė. Nusekė juos iki pat sodybos. Žmonės patys turi nemažai kačių, sunku jas visas išmaitinti, o Bagyros prisijungimas reikštų dar daugiau mažų kačiukų... Tad Bagyra buvo nuvežta atgal, toli toli į mišką.

Po dviejų savaičių ji rado kelią namo į tą pačią sodybą. Tokia pat alkana ir mylinti. Meilė, kuri nepaiso net išdavystės. Nuo tada niekas nebedrįso jos išvežti. Ir vis dėl to, sodyba nėra gyvenama - čia žmonės apsilanko vos retkarčiais. Bagyra gyveno beveik kaip laukinė katė - ėdė tai, ką susimedžiojo. Pelių čia turbūt mažiau nei katinų, o juk ir vaikučius reikėjo išmaitinti.

Bagyra - be galo meili marmuro spalvos gražuolė jau namų globoje Vilniuje, sveika ir sterilizuota, tačiau kas jos laukia dabar? Negi leisime šiai didelei meilės pilnai širdelei grįžti į šaltį ir badą... Juk ji ten nebeturi ką mylėti, jai reikia žmogaus, kuris nebeišduos. Tad dėl labai riboto laiko globos (nes išgelbėjimo laukia daugiau kačiukų) jai skubiai reikalingi namai.

Bagyra jau sterilizuota, suduoti vaistukai nuo kirminų ir ji yra švarutėlė. Ji jaunutė, iki 2 metų. Jau dabar tobulai naudojasi kačių tualetu, yra labai išauklėta ir nelaipioja ant stalo, išmiega visą naktį šalia lovoje ir jokių priekaištų, kad nebegali eiti į lauką. Todėl ji tiktų gyventi tiek bute, tiek nuosavame name ar kaime, kur ją kasdien pamaitins ir mylės.

Galbūt jūs ieškote draugės, kuri jus rytais lydėtų į žvejybą? Eitumėte kartu pasivaikščioti, o vakare ji susirangytų Jūsų glėbyje ir laiminga murktų. Naktį tikrai netrukdys miegoti, ji bus laiminga galėdama miegoti šalia savo žmogaus. Juk Bagyra taip nori mylėti ir dovanoti savo šunišką ištikimybę. Vos ją pašauksite „kis kis“, kaip strėlė atbėgs...

Dėl katytės Bagyros skambinti +370 601 30559 arba rašyti monika.venckauskaite@gmail.com

Jeigu esate iš kito miesto (o galbūt netgi esate Bagyros kraštietis?) ir norėtumėte priglausti katytę, visuomet galima suorganizuoti transportą.