Sulaukėme šiurkštaus ir šalto skambučio, atskleidusio liūdną tiesą. Paskambino vyresnio amžiaus moteris, kuri prieš metus laiko savo vaikams užsiminė, jog jai reikia katės. Tada ir gavo Klarą... Kaip pati pasakė tam, kad „atitrauktų mintis nuo savo sunkios ligos“. Praėjo metai, o ligos vargšelė Klara (kad ir kaip stengėsi) neišgydė. Sergančios moters vaikai išvyko gyventi į užsienį, o Klara liko su sergančia šeimininke. Bet... Nebereikalinga. Moteris apsigalvojo! Kaip pati pasakė: „Ką čia gyvenime žmogus numatysi, nerūpi man ta katė, geriau savimi rūpinsiuos, be to, dar ir išlaikymas kainuoja...“.

Karštai pamilusi šeimininkę, bet pati nemylima, Klara liko apgauta. Jauna katytė, kurios visas gyvenimas dar prieš akis, turi nuryti nuoskaudą ir pradėti gyventi iš naujo. O Klaros akyse jokio pykčio, tik begalinė meilė ir vis šmėstelėjanti baimė: kas dabar bus?

Klara skubiai ieško naujų namų arba globos (nes laiko dabartinėje globoje turi vos kelias dienas). Pažadame, kad pasirinkę Klarą, neapsiriksite: ji jauna, sterilizuota, sveika, jautri, be galo prieraiši ir švelni žmogui, mėgsta būti glostoma ir mėgaujasi žmogaus draugija. Tai viena nuostabiausių buvusių globotinių „Naminukų“ istorijoje, tad netikėjome, kad  šiame pasaulyje gali būti žmogus, kuris nepamiltų Klaros švelnumo...

Klara su didele viltimi skubiai laukia tų, kurie ją pamiltų, tad jei tik turite galimybę suteikti geriausiai katytei namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 arba Margaritai tel.nr. 8 606 98473 (Vilnius)!