Jie buvo vienas kito pasaulis, gyvenimas, atrama. Senojo katinėlio pasaulio nebeliko, liko tik paskutinis senolės noras, kurį mes pažadėjome įvykdyti. Net gulėdama mirties patale, su ašaromis akyse ji prašė katinėlio neužmigdyti, prašė surasti namus, žmones, kurie jam suteiktų tai, ką jis turėjo gyvendamas su savo šeimininke. Meilę, rūpestį, draugystę, ištikimybę...

Puikiai žinome, kad rasti žmogų, kuris pasiryžtų priglausti solidaus amžiaus katinėlį, sunku. Bet rašome su viltimi, kuri tikrai dar gyva. Jeigu yra žmogus, kuris galėtų ir norėtų, PRAŠOME ATSILIEPTI. Šiam katinėliui reikalingas supratingas ir kantrus žmogus.

Net žmogus per dieną ar dvi nepripranta naujoje vietoje, ką jau kalbėti apie tokią jautrią širdelę turintį gyvūną. Tai tikrai neagresyvus, nepiktas ir tikrai ne laukinis gyvūnas. Tai protingas ir draugiškas katinas. Kai jaučiasi saugus, net prie svetimų pirmas prieina, apuosto, apžiūri ir pradeda glaustytis. Vyresnio amžiaus katinėliai į gyvenimą žiūri kitaip nei jaunikliai. Tokiom rimtom akytėm į viską žvelgia, susikaupę, lyg nuolat tyrinėtų ir darytų tik jiems patiems suvokiamas ir žinomas išvadas.

Jeigu ieškote draugo ir esate tvirtai apsisprendę priimti ši katinėlį į savo namus, skambinkite globėjai tel. 8 676 85333. Katinėlis gyvena Vilniuje, dėl atvežimo į kitus miestus reikėtų tartis su globėja Julija.