Niekas laiku jiems nesuteikė gydymo, daugelis dalinai arba visiškai apako. Ne gana to, mažuosius užpuolė ir kita dažna liga – kalcivirozė, dėl kurios atsivėrė skausmingos žaizdos burnose. Jau nekalbame apie siaubingai dėl kirminų išsipūtusius pilvukus. Deja, daugeliui laiptinės gyventojų kačiukai nerūpėjo. Mūsų žiniomis, vieną mirtinai privėrė užsidarančios laiptinės durys.

Neįsivaizdavome ir vis dar neįsivaizduojame, kaip jais pasirūpinti, bet negalėjome jų palikti skausmingai mirčiai. Kol kas kačiukus iš mirties gniaužtų bando vaduoti veterinarai, jie laikomi klinikos stacionare, nes mažiesiems reikia nuolatinės specialistų priežiūros. Jei pavyks išgelbėti ir išgydyti – visiškai neįsivaizduojame, kur juos reiks padėti, nes nebeturime nė menkiausio kampelio. Taip pat, net bijome prognozuoti, kelių šimtų eurų sąskaitą teks apmokėti už jų gydymą, nes pastaraisiais mėnesiais sulaukiame vis mažiau paramos, taigi mūsų finansiniai resursai pamažu grimzta į vis didesnį minusą.

Prašome prisidėti prie mažųjų gydymo, šiuo metu be jūsų mes nebepajėgūs tinkamai jais pasirūpinti. Pati geriausia pagalba – laikini arba nuolatiniai namai jiems pasveikus.

Daugiau informacijos - 8602-63641 (Vilnius) arba anzelika.lggd@gmail.com

www.facebook.com/kaimograndine

Gavėjas: VŠĮ „KAIMO GRANDINĖ“
Paramos gavėjo kodas: 303410406
SwedBank sąskaita: LT167300010141516269
SwedBank SWIFT kodas: HABALT22
Paskirtis: Sunkiai sergantiems kačiukams
PayPal parama: https://goo.gl/7Jgv6k
Finansinė ataskaita: https://goo.gl/ZfK6P3