Kaip tokia tylenė ir visiškai nemokanti už save pastovėti katė išgyveno taip ilgai lauke – mistika!

Pastebėjome, kad katytė neateina valgyti… Pradėjome jos ieškoti – radome susisukusią dėžutėje, varvančia nosim… Susirgo prieš pat pavasarį…

Paėmėm ją globon, nuvežėm pas veterinarus. Kraujo tyrimai geri, nustatytas nedidelis peršalimas, jokių rimtų ligų. Pasak veterinarų, jai gali būti apie 8 metus, o tai tikrai neįtikėtina! Juk lauko sąlygomis tiek katės negyvena.

Paleisti atgal, aišku, nenorime. Ji tik miega, miega ir miega, arba sėdi ir stebi visus. Prie kitų gyvūnų nelenda, žaisti – jau ne tas amžius. Tik filosofiškai žiūri į visus ir murkia, knarkia miegodama „mrmrmrmmrrrrrr“, iš didelės laimės turbūt, juk pirmą kartą per tiek metų turi šiltą vietą ir maisto. Pasitrina aplink, pavalgo ir atgal į savo guoliuką.

Nukirminta, nublusinta, sušukuota. Sterilizuota pagal „Grindos“ programas dar turbūt prieš 3-4 metus (tą žinome iš pakirptos ausytės).

Labai tinka pagyvenusiems žmonėms, katė bus dėkinga iki savo paskutinės gyvenimo dienos, o nieko jai daugiau ir nereikia – maistą pakramtyti (galima ir „nuo stalo“) ir tualeto dežutės. Visiškai nereikli ir apskritai jokio vargo nesukelianti katė. Kviečiame susipažinti!

Kreiptis reikia tel. 8 614 64 322 (Marina; Vilnius).