Tačiau Akvilė rugsėjo 10 dieną išvyksta į užsienį ir nebegalės toliau rūpintis savo išgelbėtu šuniuku, todėl skubiai ieškome namų šiam gražuoliui arba laikinos globos iki padovanojimo.

Šis labradoro mišrūniukas, vardu Labis, užaugęs planuoja būti vidutinio ūgio. Šiuo metu jis dar visai jaunutis, todėl prašo jį pamokyti ir nepykti už ne vietoje dar paliekamas balutes. Labis labai džiaugsmingas, protingas, draugiškas ir vertinantis žmogaus draugiją. Apie išskirtinį šuniuko grožį net nekalbėsime, patys matote jog jis - kaip nulietas!

Norėdami ir turėdami galimybę visam laikui priglausti Labį, skubiai skambinkite Akvilei tel.nr. 8 612 70 958 (Vilnius). Jei galite perimti šio šuniuko globą ir pagloboti, kol rasime jam namus, neabejodami skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime kelti ragelio, parašykite žinutę).

Prašome - nelikite abejingi ir bendromis jėgomis padėkime šiam gražuoliui rasti namus arba globėjus. Būsime labai dėkingi, jei kuo plačiau dalinsitės šia informacija.