Nuo pat gimimo drauge su broliu ir seserimi jiems teko laviruoti ant išlikimo ribos. Iš pradžių negailestinga moteris, atradusi jų šeimos guoliuką, sumetė visus tris maišan ir nešė užkasti. Tąkart juos išgelbėjo atsitiktinai visą šį reginį pamatęs kaimynas, tačiau neilgam. Kurį laiką dėl gailesčio leido pagyventi savo kieme, bet vėliau ištrėmė į sanitarinę tarnybą, kuri būtų reiškusi šiems kačiukams baigtį, jei nebūtume suskubę jų išgelbėti.

Dabar Markusui jau apie 6 mėnesius ir jis, deja, vis dar neturi namų. Nuo pat vaikystės buvo priverstas būti tuo, kurį reikia nuolat gelbėti, kuris trukdo savo egzistavimu jei ne vieniems, tai kitiems, todėl net sulaukęs savo paauglystės Markus taip ir neįgijo tvirto pasitikėjimo savimi.

Jis norėtų būti mylimas, tačiau vis dar netiki, kad jam, paprastam katinėliui, kuriam net nenorėjo leisti gyventi kieme, dabar ims kažkas puoselėti gražius jausmus ir norės priimti į namus... O Markus – geros širdies, savarankiškas, nereikalaujantis dėmesio, neišrankus, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, skiepytas, gerai sutariantis su kitais gyvūnais, moka žaisti vienas.

Žmogui ant kelių jis neateina (toks artumas jam vis dar atrodo baisus), tačiau moka mylėti per nedidelį atstumą ir su malonumu stebi ir gėrisi žmogaus gyvenimu iš šalies. Markus svajoja atrasti žmogų, kuris įsileistų jį į savo gyvenimą ir leistų saugiai gyventi kartu ir patikėti jog katinėlis žmogui gali būti ir draugas. Jei galite suteikti nuostabiam katinėliui Markusui namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, bandykite paskambinti vėliau arba parašykite žinutę).

P.S.: tvirtai pasiryžusiems organizuotume transportą ir į kitus miestus