Ir štai ši kresno Meino meškėniuko kopija kaip tikras meškinas dienas leidžia „Naminukų“ kambarėlyje. Čia jo gyvenimas ir padėtis greit pasiketė: Jackus čia gerbiamas vyriškis, kurio kiti katinai per daug nekibina, nes jaučia – šis kudliukas niekada nebus nusikaltimų bendrininkas, ir jokiai smagiai „škadai“ nesivienytų ir kompanijos nepalaikytų.

Jackui yra maždaug 3-4 metai, jis kastruotas, skiepytas, ramus ir orus katinėlis, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Jis – tikra asmenybė, turi savo išskirtinių keistumų, kurių neturi niekas kitas, pavyzdžiui, kai kiti kambarėlio gyventojai mus pasitinka bėgdami pas mus su garsiu „miau“, Jackus irgi bėga, tik vietoj „miau“ nustatęs velnio išraišką šnypščia ir tuoj pat kiša galvytę, kad glostytum.

Jei parodai daiktą, kuris jam atrodo negražus, irgi šnypščia, arba jei pasielgi kažkaip neįprastai – sušnypš taip pat! Paprastai negirdim iš Jackaus jokio „miau“– nei plono, nei storo, jokio, atrodo, kad jis vietoj to savo kalboje naudoja „ššššššššš“ ir tai tikrai toli gražu ne visada grasinimas. Ir, žinoma, kudlius nebūtų kudlius jei negalėtų pasigirti savo įspūdingomis „kudlomis“, kurios, tiesa, kartais mėgsta susivelti ir Jackui atrodo didelis įžeidimas, jei bandai jį „aptvarkyti“, juk tikri vyrai savo „plaukuosenas“ tvarkosi patys!

Jei ieškote draugiško, ramaus, tvarkingo ir išdidaus katino, žinokite – Jackus laukia Jūsų ir nekantrauja pasisveikinti savo firminiu „ššššššš“! Galėdami padovanoti šiai išskirtinei asmenybei namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 arba tel. 8 605 46795 (Vilnius)!