Tiesa, dabar ji turi du (o gal ir daugiau) vaikučius. Išsiaiškinome, kad tai tos pačios moters, kurią įkalbinėjome sterilizuoti augintinius, katė. Tik dabar išgirdome,kad „ji jau ne mano, pati paliko butą, o vietoje jos gyvena jos katė-dukra, kuri irgi atsivedė kačiukų.“ Sunku kažką bepridurti. Kate ir kačiukais rūpinasi ten dirbantys ar kartais užsukantys žmonės. Pirksime maisto, kad bent pašertų, kol ieškosime globos. Bet ar tai išeitis?

Tikrai ne. Kačiukai gražūs, pūkuoti, balti, mamytė taip pat baltutė, labai švelni, lipa į glėbį. Tiesa, nuo gyvenimo rūsyje jie jau murzini. Šalia – judri gatvė, o vakarais – pilnutėlė automobilių aikštelė, tie 2 mėn. mažiai lekia akis išdegę, bet kada gali atsidurti po ratais ar žūti po automobilių variklių dangčiais... Iki nelaimės – tik viena akimirka.

Reikalinga laikina globa. Ši šeima turėtų ilgai neužsibūti – mažyliai tikrai greitai bus padovanoti, katytė – greičiausiai rudenį. Sunku pasakyti. Jei tik galite bent vienam padėti, susisiekite: VšĮ „Rainiukas“, tel. 8 615 58898, 8 689 73782. Šeimyna Vilniuje. Prireikus, ieškotume transporto ir į kitus miestus.