Išgelbėti pavyko ne visus, deja, šių mažylių mamos (dėl „atsisakiusių“ inkstų) jau nėra kartu... O jos mažyliai, primenantys rusų mėlynosios mišrūnus jau sveiki ir dairosi šeimininkų. Ačiū visiems, kas pagelbėjo, palaikė ir padėjo juos išgydyti, be Jūsų ši istorija galėjo vis dar gyvuoti (arba jau nebe) tuose krūmuose prie gatvės.

Kačiukams dabar maždaug 3 mėn., vadoje - vienas vyrukas vardu Ketas (pilkas katinėlis turintis daugiau balto) ir dvi sesutės - Sia ir Šimu. Seses turbūt galima būtų vadinti dvynukėmis, jei ne Šimu apsiblaususios akelės - likusi kačių gripo pasekmė. Ir nors Šimu jau sveika, jos akytės vizualiai turbūt niekada nebus skaidrios, bet nepaisant to ji mato ir gyvens lygiai tokį patį gyvenimą kaip ir kitos katės, todėl tikisi, kad šis vizualinis trūkumas neatims iš jos galimybės būti mylimai ir pastebėtai gerų žmonių.

Jei galite ir norite vienam iš šio trejetuko padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).