Apie šią tragišką istoriją, kai be šeimininkės liko daugiau nei 40 kačių (iš pradžių manėme, kad 36, deja, netrukus paaiškėjo, jog tikrasis skaičius gerokai didesnis...), jau rašėme.

Dauguma gyvūnų labai apleisti, ligoti, išsekę. Iš šio buto yra išgelbėta tik 15 keturkojų, kiti vis dar laukia pagalbos. Keli sunkiausios būklės katinėliai mirė, kiti toliau gydomi stacionare ar gyvena pas laikinus globėjus. Dalis perimtų gyvūnų jau pasveiko ir pradeda dairytis tikrų namų. Vieni iš jų ir yra Fusis su Iridė.

Šiuo metu abu paaugliukai gyvena klinikos stacionare, iš kurio turime juos kuo greičiau paimti. Sveiki gyvūnai tik užima vietą, kurioje turėtų būti patalpinti tie, kuriems pagalbos reikia neatidėliotinai. Taip pat bėda ir ta, kad už kiekvieną dieną stacionare kaupiasi skola. Klinikų sąskaitos už šios „kaupėjos“ katinėlių gelbėjimą didžiulės – sumos keturženklės ir tik auga. Tad jei tik galite, labai prašome bent trupučiu prisidėti prie šių skolų mažinimo. Ačiū! Taip pat labai ieškome ir globėjų kitiems katinėliams, vis dar laukiantiems pagalbos.

O dabar apie Iridę ir Fusį. Labai ieškome jiems namų ar bent laikinų globėjų. Miestas – Vilnius, bet, jeigu reikės, bandytume ieškoti transporto ir į kitus miestus.

Iridė – tai mažytė, labai linksma, energinga ir pavasariu kvepianti mažylė. Paimta ant rankų ir glostoma labai garsiai murkia, mielai bendrauja, dėmesio reikalauja. Iridė puikiai sutaria su kitais katinėliais, tvarkinga, maistui neišranki. Bus tikras „kotletukas“ užaugusi – putli, minkšutė, apvalutė. Padovanokite jai namučius ir turėsite ištikimą, murklią šeimos narę. Mažylei maždaug 5 mėnesiai.

Fusis – tikras mažas šnipukas. Visur seka iš paskos, viskuo domisi, viską nori savo mažom letenytėm paliesti ir ūsais patikrinti. Katinėlis labai mielas, švelnus, draugiškas ir prieraišus. Drąsus, laimę ir gerą nuotaiką demonstruoja aukštai iškeldamas rainą uodegą ir trepsėdamas priekinėmis letenėlėmis, lyg skambant maršui. Fusis nusipelnė turėti labai atsakingus, mylinčius, kantrius šeiminikus. Tvarkingas, patiklus, laimės kamuolėlis. Mažyliui maždaug 5 mėn.

Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Prašome skambinti darbo dienomis nuo 10.00 iki 19.00 val. Savaitgaliais prašome rašyti išsamią SMS žinutę arba elektroninį laišką. Savanoris, kai tik galės, su Jumis susisieks. Dėkojame už supratingumą. Draugaukime ir socialiniame tinkle.