Linksmumas ir draugiškumas ėmė viršų. Pipa buvo imli ir labai lengvai pasiduodanti dresūrai. Kai jai namus žadėjo jauna ir nuostabi šeima, niekas ir pagalvoti negalėjo, kad viskas baigsis taip, kaip baigėsi. Po keturių mėnesių gyvenimo naujuose „namuose“, Pipa (dabar ją vadiname Taira) buvo grąžinta visiškai nustekenta, akivaizdžiai kaip septynių mėnesių gyvūnui per mažo svorio, ir, ne gana to, įbauginta, nežinanti, kas yra pavadėlis, visiškai praradusi socialumo įgūdžius.

Pamačiusi žmogų gūžėsi, o tik gavusi maisto jį ryte rijo. Sunku suvokti, kodėl visą tą laiką turėję sunkumų šeimininkai melavo apie tai, kad kalytę labai myli ir ja labai rūpinasi. Laimė, kad gerų ir mylinčių žmonių, pas kuriuos dabar Taira ir glaudžiasi, dėka, kalytė atsigauna, puikiai mokosi atlikti reikalus lauke, pratinasi prie pavadžio ir, kuo net mums patiems sunku patikėti, leidžiasi paglostoma visiškai nepažįstamų jai žmonių. Atrodo, tik dabar prisiminė, kad moka žaisti ir šėlioti.

Ieškome jau du kartus žmogaus išduotai, bet vis dar tuo pačiu žmogumi tikinčiai Tairai namų. Dovanosime tik labai atsakingiems ir rimtai apsisprendusiems žmonėms, kurie ją tikrai mylės, rūpinsis, kuriems pakaks kantrybės ir laisvo laiko išmokyti ją visko, ko reikia, kur ji bus tikru šeimos nariu. Užaugusi Taira bus apie 20-25 kg, todėl manome, kad geriausia jai būtų gyventi nuosavame name su kiemu, ji bus sargi, tačiau lauke gyventi netinkama – kailis labai švelnus. Taip pat netinka šeimai su mažais vaikais, nes nemėgsta būti tampoma. Jau skiepyta, netrukus bus sterilizuota. Daugiau informacijos – tel. 8 671 64 621 (Jolanta, Lentvaris).