Kiekvieną dieną tuo pačiu laiku jie ateina ir laukia, kantriai ir tyliai, kada ateis tas Žmogus, kuris vienintelis paglosto ir paguodžia, pašildo glėby ir tyliai verkia nerimaudamas, kas bus toliau.  

Reikia gelbėti tris katinėlius (buvo keturi, bet vieną pervažiavo automobilis). Visi prijaukinti. Žinoma, prisibijo svetimų, bet prie maitintojos draugių prieina ir tikrai labai greitai apsiprastų naujuose namuose (juos kelis kartus gaudė, tad jie kiek išgąsdinti). Galbūt ir nerealus prašymas, bet kitos išeities nėra.   

Reikalinga globa. Žinoma, taip pat ieškome savanorių, galinčių maitinti šiuos tris katinėlius, kol surasime jiems globą. (Kalvarijų g.)

Moteris dėl išgyvenimų jaučiasi taip, lyg kas būtų pavogęs jos katinus ir išvežęs į nelaimę. Ji norijais rūpintis, toliau maitinti ir globoti, bet nebegali. Sveikata nebeleidžia.  

Trispalvė gražuolė Kulka labai drąsi ir draugiška, palydi savo globėją iki pat namų, kaip šuniukas laksto iš paskos. Gera katytė. Jai 8 mėn., jau sterilizuota.  

Ryžai baltas katukas Kinderis kiek atsargesnis prie svetimų žmonių, nes jau buvo gaudytas, ir grubiai. Bet geri žmonės jį švelniai pašnekinę paglosto, o apie maitintoją nė nekalbu. (Kinderis pradėjo sloguoti ir čiaudėti, todėl ilgai delsti negalime...)  

Ilgai gatvėje gyvenusi raina pūkuota kaytė Kvinta taip pat sterilizuota, bet apie jos charakterį daug informacijos neturime. Anot šerėjos, ji serga astma, tad nuolat žiemomis sunkiai kvėpuoja (manau, jai reikia pasirodyti pas specialistus).  

Pasistenkime kaip nors rasti išeitį. Jei tik galite pagloboti arba pamaitinti šias tris kateles, skambinkite, rašykite. Maistą duosime.

Skambinti: 861558898; 868973782