Vietoj to, kad jų mamos būtų sterilizuotos ir negimdytų niekam nereikalingų palikuonių, mažyliai tempiami ten, kur neturės jokių galimybių išgyventi, nes neskiepyti ir silpnučiai jie tiesiog neturi jokių šansų į gyvenimą.

Taigi gimęs ir pagyvenęs tik vieną mėnesį iš gyvenimo skirtų nugyventi vidutiniškai 15-17 metų, mažylis pasmerkiamas mirčiai. Nejaugi neliko jokio žmogiškumo? Nejaugi gyvename akmens amžiuje jei žudome taip primityviai. Dažniausiai dėl nesterilizuotų kačių girdimi atsakymai: „man gaila ją pjaustyti“, „katės charakteris pasikeis“, „ji negaudys pelių“.

Visa tai - visiška nesąmonė, atspindinti bukumą, abejingumą ir žiaurumą. Gaila pjaustyti? O žudyti nekaltus jau gimusius mažylius negaila? Ir jų būna ne vienas, jie žudomi vadomis, po tris, po šešis.

„Katės charakteris pasikeis” - nejuokinkite, nepasikeis jos charakteris, nes sterilizacija su tuo nesusijusi”.

„Ji negaudys pelių“ - neprisigalvokite visiškų nesąmonių, katės medžioklės instinkto niekas nesterilizuoja.

Štai tie, kurie niekam nereikalingi, ir buvo pasmerkti visų „gailėtojų“ ir mitų prasimanytojų. Jei nebūtumėme jų perėmę iš sanitarinės tarnybos, jų jau nebūtų. Tai tik maža dalis gyvybių, kurias pavyko išgelbėti. Visus išgelbėtus mažylius, galite rasti „Beglobis“ svetainėje.

Visiems mažyliams ieškomi namai. Jei galite priglausti nors vieną laikinai ar visam laikui, skambinkite tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com