Kačiukai – nuostabūs, paskiepyti, maždaug 3,5 mėn. Abu puikiai sutaria su kitais gyvūnais, yra visiškai sveiki, socializuoti. Dabartinė jų globėja išvyksta ir kačiukams skubiai reikia kitos globos, arba dar geriau – namų. Negalime jų ir vėl traumuoti ir grūsti į stacionaro narvą. Abu mažyliai paskiepyti 2 vakcinom! Prašome globos iki tol, kol jiems surasime namus.

Už šiuos kačiukus esame daug skolingi klinikai, pinigų vis dar nepavyksta sumokėti. Nėra jokių galimybių jų talpinti į stacionarą. Kačiukai augę namuose, nėra iš gatvės, drąsūs, noriai bendrauja.

Hipnas (rainiukas) – fantastiškos išvaizdos, švelnaus charakterio, spinduliuojanti draugyste būtybė. Jei ieškote šeimos nario, kuris užburtų savo žvilgsniu, pradžiugintų išdaigomis, visuomet būtų šalia, murktų ir reikalautų dėmesio, skanumynų ir žaislų, Hipnas kaip tik Jums.

Sati (juodai balta) – mažytė, vadoje nedrąsiausia, bet spinduliuoja gerumu, švelnumu ir ramybe. Tikras stebuklas, kad išgyveno! Buvo pati trapiausia, pažeidžiamiausia. Dabar jau paskiepyta, sveika, labai aktyvi ir žaisminga laukia savo Žmogaus. Sati telpa į delną, greičiasiai bus nedidukė, smulki, atrodys kaip paauglytė. Namuose dūks, linksminsis, išdykaus, murks gulėdama ant pagalvės, norės dėmesio.

Jei galite padėti, susisiekite su mumis kuo greičiau. Šiuo metu abu mažyliai Vilniuje, bet jei reikės, ieškosime transporto ir į kitus miestus. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.