Šis „SOS gyvūnų“ globotinis labai drąsus, betarpiškas, meilus, lipantis ant kelių, vos pritupi. Tiesa, tampyti jo negalima – nesupras ir pasipiktins. Todėl mažiems vaikams tai netinkamas draugas, nes jiems sunku išaiškinti, kada jau katinas nepatenkintas ir gali supykti. Bet protingiems katinų mylėtojams Forsaitas tiesiog taps „razinka“ jų gyvenime.

Jis sutaria su kai kuriais katinais, o kuo daugiau turės erdvės, tuo jausis geriau. Mėgsta žaisti, vaikytis rutuliuką, gaudyti virvutę. Jam reikia suteikti aktyvumo galimybę, tikrai nemiegos visą parą, patupėjęs ant kelių norės ir pažaisti, pakvailioti (jei ieškote ramios katės, galime pasiūlyti kitų savo globotinių).

Buvo išmestas šeimininkų, visiškai naminis į kiemą Naujininkuose... Girdėti gandai, kad jie jau ieško naujo katino. Kaip sakoma, Dievas jums teisėjas. O Forsaitas žiemą, aišku, susirgo... Susirūpinusios moterys jį paėmė, nunešė į kliniką, pagydė. Jis jau paskiepytas, kastruotas.

Jei norite susipažinti su šiuo įstabiu katinu mandarinų spalvos akimis, užsukite, – „Akropolio“ namelis, kur jis gyvena, stovi antroje Vilniaus Akropolio pusėje. Dirba 10-21 val., bet jei norite ilgiau pasikalbėti, geriau apsilankyti 11-20 val. Patariame pasiskambinti tel. 8 683 69502 ir susitarti dėl tikslaus laiko, plačiau – info@sos-gyvunai.lt.

Mūsų globotiniai dovanojami su dovanojimo sutartimis (nuolaidos trijose Vilniaus veterinarijose) ir patarimais, kaip prižiūrėti, šerti kates.

Dėkojame Austėjai Akavickaitei už puikias nuotraukas!