Jie pasirodė esą tokie patys beglobiai gimę plyšyje tarp dviejų namų, kurių grožį jau seniai įvertino visi kaimynai, bet priglausti taip niekas ir nesiryžo... O Emilija ryžosi jiems surasti gerus namus!

Du maždaug keturių mėnesių broliukas ir sesė jau jos laikinoje globoje, „nublusinti“, „nukirminti“, naudojasi kraiko dėžute, ir nors dar šiek tiek baikštoki, bet per kelias savaites padarę milžinišką pažangą „jaukėjimo srityje“.

Du šių mažylių gentainiai vis dar laukia pagalbos lauke (atrodo lygiai taip pat kaip ir šie gražuoliai, tik vienas ilgo plauko, primenantis Nevos maskaradinį katinėlį). Nieks nepasakys, kieno mišrūnai yra ši išskirtinė šeimyna, bet spalvų deriniu primena tiek žaviuosius siamus, tiek burmilas, o keisčiausia yra tai, kad jų mama yra ryški oranžinės spalvos, stambi katytė, kurią pradžioje palaikėme katinu (ją sterilizavome pagal PSP programą).

Jei tik galite padovanoti namus vienam iš šių ne/paprastų katinėlių, arba jei galite iš darganoto rudens saujos išgelbėti ir jų likusius du broliukus (o gal seses?), kurie dar nepažino namų kvapo, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę arba skambinkite vėliau).