Labai gerai, kad jas pastebėjo ir paėmė globoti labai gera moteris, nes kai tokie jau šalti rytai, tai šios mažylės būtų labai greitai susirgusios.

Dabar jos saugios, bet ieško savo nuolatinių tikrų namų, kur jas mylės ne pusmetį, ne metus, o visą gyvenimą. Jos ieško tokių šeimininkų, kurie supranta, kad čia gyvi padarėliai ir jos gali susirgti, tada jas reiks vešti į veterinarinę kliniką ir gydyti, jas reikia maitinti, prižiūrėti, skirti joms laiko, pinigų ir dėmesio, o svarbiausia – daug meilės, tik tada jos išaugs gražios, meilios ir jus mylinčios katės.

Jas būtinai reiks paskiepyti, o atėjus laikui būtina sterilizuoti, kad vėl nereiktų niekam nereikalingų kačiukų mėtyti po balkonais.

Dar turit žinoti, kad jos dar visai mažytės, todėl labai mėgsta dūkti, siausti po namus ir netyčia gali ką nors numesti arba sudaužyti. Gali užlipti užuolaidomis, gali su savo aštriais nagučiais įdrėksti jums į ranką, nes jos – dar visiškai maži išdykę kačiukai.

Katytės gana drąsios, nebijo globėjos šuns, mėgsta būti ant rankų, mėgsta būti glostomos, bet labiausiai kol kas joms patinka dūkti.

Jeigu esate tvirtai apsisprendęs, suprantate, kad katytė gali gyventi 14-16 metų, skambinkite globėjai Jolantai tel. 8 606 78 716, arba Astai tel. 8 634 46 692. Jeigu mes nepakelsim ragelio, nepykit, kai tik galėsim, mes iškart perskambinsim jums. Katytės globojamos Vilniuje.