Tai – Samsonas. Be galo draugiškas ir linksmas šunelis. Juodas kailio apsiaustas tiek puošia, tiek šildo šį gauruotį. Vidutinio dydžio, maždaug 4–5 metų Samsonas yra draugiškas visiems: ir kitiems gyvūnams, ir žmonėms. Apie tokius sakoma: „jis negalėtų nė musės nuskriausti“.

Žaismingos rudos akys su meile žvelgia į kiekvieną žmogų, o už suteiktą neįkainojamą dėmesio akimirką jis apdovanoja savo teigiamomis emocijomis ir šiltu lyžtelėjimu. Vienintelis dalykas, ko šis šunelis visa savo širdimi geidžia – šiltų namų ir juo besirūpinančių atsakingų šeimininkų!

Samsonas dievina cypsinčius arba kitokį garsą leidžiančius žaislus. Jis yra jaunas ir energingas, todėl ilgi pasivaikščiojimai būtų privalomi.

Jis tvarkingas šuo. Jo narvas visada švarus, na, nebent besivaikydamas narve žaisliuką netyčiomis išverčia dubenį su vandeniu. Tinkamas laikyti tik šiltuose ir meilės pilnuose namuose.

Šiuo metu Samsonas yra gyvūnų globos organizacijos „Lesė“ Vilniaus prieglaudoje. Dėl jo kreiptis tel.nr. +370 605 33452.

Negali priglausti Samsono? Padėk jam ir kitiems „Lesės“ globotiniams – pervesk savo 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio.