Trys kačiukai ir jų mama „nukrito iš dangaus“ viename Verkių gatvės kieme. Dviejų savaičių laiko kačiukai atkeliavo į namų globą. Dar po poros dienų prie jų prisijungė du našlaitėliai, rasti prie mirusios mamos. Dabar, sulaukę 3 mėnesių, tvarkingi, nugalėję visas ligas ir sunkumus, nukirminti, suženklinti, jau nori keliauti į savo namus (2 kačiukai jau padovanoti). Prisistatome:

• Krisas – pats meiliausias baltai persikinis katinėlis. Jis pirmas atbėga pasitikti, prašosi ant rankų, prisiglaudęs prie krūtinės ištirpsta nuo malonumo ir užsimerkęs murkia murkia... Visą laiką nori būti su žmogumi, jei į jį nekreipi dėmesio, gali užlipti koja ar nugara- kad tik patektų ant rankų. Energingas, žaismingas, nebijo svetimų, viskuo domisi.

• Tviksas – baltai oranžinis kantrumo įsikūnijimas – valant ausytes ar atliekant kitas procedūras tik prisiglaudžia, užsimerkia ir sustingęs kantriai laukia, kada tai baigsis. Mėgsta būti ant rankų ir murkti, bet trumpiau, nei brolis, juk nėra laiko – reikia atrasti pasaulį! Pirmas įlįs į bet kokią dėžutę, spintą, kartu tvarkosi, kartu daro viską!

• Aksas – našlaitėlis rainiukas. Murkimo čempinas – net ant rankų jo imti nereikia, vos priliestas „užsiveda“ Atsargesnis už brolius, svetimų žmonių privengia, bet, pamatęs „meškerę“ su plunksnelėmis, iškart prisistato! Toks rimtas katinas – apetitu nesiskundžia, mėgsta pamiegoti, švelnus, bet atsargesnis, ateina pasimyluoti tada, kai pats nori.

Galite vienam iš jų padovanoti namus? Kreipkitės į jų globėją Airidą: 8 698 44572, Vilnius!