Visi pareigingai naudojasi kraiko dėžute, o nagelius galanda kačių nagų draskyklėje. Teliko tik surasti pačius geriausius namus! Zefyriukai kartu su mamyte Gratulka (apie ją jau rašėme) buvo įsikūrę nevažiuojančiame furgone...

Tik laiko klausimas, kada meili, patikli, tikrai buvusi naminė katytė Gratulka ir trys jos balti stebuklėliai būtų patekę į bėdą. Negalėjome delsti – visa šeimyna atvyko pas mūsų globėją. Gaila, tačiau mamytę Gratulką labai greitai teko atskirti ir patalpinti į mokamą stacionarą.

Nors mažieji to beveik ir nepastebėjo – jie toliau laimingai siaučia globėjos namuose. Žinoma, namų ieško ir mamytė Gratulka. Nuostabi, meili katytė žmogui – tikra draugė ir bičiulė. Ilgo, minkšto kailiuko, švelnutėlė. Kažkada turėjo namus ir buvo mylima.

Deja, likimas atėmė šeimininką, ir katytė liko valkatauti. Pas jus Gratulka atkeliautų sveika ir sterilizuota. Deja, šiuo metu turime kaip niekad daug globotinių, tarp kurių labai daug ir sunkių ligoniukų. Labai prašome, jei tik galite, prisidėkite bent trupučiu prie šios nuostabios šeimynos išlaikymo. Ačiū!

Jeigu norite vienam iš Zefyriukų padovanoti namus, skambinkite Irenai tel.nr. 864945231. Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).