Mes augome ir tapome geriausiais žmogaus draugais, neišpildėme šeimininko lūkesčių „loti, kąsti, pykti“. Netrukus atsidūrėme pas mūsų brangiausią savanorę ir globėją Gintarę. Čia prasidėjo TIKRASIS GYVENIMAS! Skaniausias maistas, įdomios pamokos už skanėstus, žaidimai ir.. jokių fizinių bausmių! O svarbiausia, sužinojome, kad turime dar vieną sesę – mažylę Lapkę. Ji atrodo truputį kitaip nei mes, bet gal dar užaugs.

Lapkė – pati drąsiausia mūsų šeimoje, visuomet juda ir nepavargsta, moka šimtus kartų apsisukti apie savo ašį, išsireikalauti, kad Gintarė dar neprašvitus su naktiniais atlėktų mūsų visų apžiūrėti (gal gi kas nutiko?!). Lapkė mus išmokė daug įdomybių – ardyti laikraščių „kilimus“, žaisti su maistu, susidraugauti su katėmis, išdykauti ir likti nenubaustais. Ji nuostabi draugė, vienintelė moka ir mėgsta dūkti lauke. Lapkei beveik 2 mėnesiai.

Pirmasis, visko išmokęs iš Lapkės, buvo mūsų brolis Dikas. Per kelias dienas jis virto Lapkės kopija – visur dalyvauja, linksminasi, pakalbintas vizgina savo riestą nepaklusnią uodegą, mus visus drąsina ir kviečia siausti. Dikas labai gražus, beveik visas juodas kaip angliukas.
Dar vis nepatiklus ir kuklus mūsų margas broliukas Bobis. Žybsi jo akys iš smalsumo, o prieiti drovisi. Seka iš paskos Gintarei, pamažu drąsėja. Bobis tikriausiai pats sumaniausias ir imliausias iš visų mūsų. Jau dabar jis puikiai demonstruoja išmoktas dresūros pamokas – tik paprašyk, duos „labas“.

Na, ir aš – Menė. Sako, kad esu rimta mergaitė. Viską dešimt kartų pauostau, tada paragauju, niekad neskubu ir būnu pirmutinė, visuomet dalinuosi ir su visais, draugauju. Dar sako, kad aš labai graži ir „klapsiu“ akelėmis susidrovėjusi, kai mane pagiria. Ir dar – aš labai paklusni: paprašyta einu į guolį, nesistumdau ir netriukšmauju. Na, užteks apie mane. Atvažiuok, susipažink ir įsitikink, kad sakau tiesą.
 
Mūsų šeimoje buvo dar du broliai – Mobis ir Tobis. Jiems jau nusišypsojo laimė – abu turi nuostabius namus ir rūpestingus šeimininkus. Mes esame 3,5 mėn. amžiaus. Būsime dėkingi, jei mūsų šuniukus paremsite maisteliu - sausiukais, konservais arba vištiena. Ačiū.

Skambinkite: 861558898; 868973782; info@rainiukas.lt; rainiukas.lt