Šie trys mažulyčiai kačiukai Minties g. tik gimę buvo užpilti vandeniu, kad vos spėję įkvėpti, išnyktų. Bet skaudus ir netikėtas žmogaus nusivylimas: kačiukai liko gyvi! Juos išgelbėjo jų mama katė, kaip šlapius skudurėlius susitempusi po laiptais ir nesitraukusi nuo jų ištisas paras, kad sušildytų ir atgaivintų. Sekantis žingsnis - mesta plyta į katės mamos maitinimo vietą! Ir vėl piktadario nelaimė: katytė spėjo pasitraukti ir grįžo pas vaikus alkana...

„Naminukai“, sužinoję apie šią engiamą kačiukų šeimyną, tuoj pat ėmėsi ieškoti pagalbos. Ačiū Astai, kuri pasiūlė savo jaukių namų kampelį kačiukams užaugti ir turėti galimybę saugiai sulaukti savo būsimų šeimininkų!

Šiandien mažyliams beveik 2 mėn. ir galime pasidžiaugti, kad kačiukai auga sveiki, guvūs, smalsūs ir niekas nepaneigs - įspūdingo grožio!

Vienintelis šios šeimos vyras („ryžas“ su baltu) - Kendis! Tikras linksmuolis, pokštininkas, pats drąsiausias, be galo naivių apvalių akyčių, pūkuotas ir savo ūsų riestumu bei ilgumu gali pralenkti net patį Salvadorą Dali!

Gražuolė Faira tarsi nulieta iš tamsaus marmuro! Vertina žmogaus draugiją, murkia už visus garsiausiai, o jos kailiukas saulėje spindi įvairiausiomis spalvomis, lyg tobulas paveikslas iš mažyčių potėpių. Faira grakšti, smalsi, tvarkinga ir draugiška.

Mažylė Koko išsiskiria savo pilku, beveik melsvu rainumu ir ryškiais snukučio bruožais. Katytė, kuri galėtų filmuotis reklamoje ir žiūrėdamas net neįtartum, kad ji gimė gatvėje. Koko žaisminga, sumani, turinti daugybę išraiškų, į naujus žmones žiūri įtariai, bet pažinusi ir įsidrąsinusi kviečia žaisti kartu!

Jie laukia geriausių šeimininkų! Jei manote, kad tai būtent jūs, skambinkite jų globėjai Astai tel.nr. 867637996 arba „Naminukams“ tel.nr. 864830077 (Vilnius)!