Gal kiek nedrąsus, nebėgs draugauti su pas jus atėjusiais pirmą kartą matomais draugais, bet šeimininkams meilus, mėgstantis ateiti pasiglaustyti, ištikimai lauks ir pasitiks jus prie durų sugrįžtančius. Tiesa, Bonifacijus turi vieną bėdą - galanda nagus į baldus. Bet galbūt jūs turite „ryžų“ tigrų tramdytojo ambicijų ir Bonį išmokysite nagus galąsti į draskyklę? Jo šeimininkei ši bėda visai neatrodė bėda ir ji tiesiog su tuo nekovojo... Baldai jau buvo padraskyti ankstesniojo augintinio.

4-5 m. Bonifacijų trumpai galima būtų apibūdinti taip: „Bonifacijus – katinas, kupinas katiniškumo (visai kaip iš reklamos, nors vargu, ar sutiktų valgyti taip reklamuotą produktą). Jis nebus žaislu nei vaikams, nei suaugusiems. Jei manote, kad su katinu galima elgtis taip, kaip norite jūs, o jis neturi teisės turėti savo nuomonės, Bonifacijus – ne jums.

Jei pritariate nuomonei, kad katinas irgi gali būti asmenybė, su Bonifacijumi sutartumėte. Jei mėgstate gyventi užsidarę visas namuose esančias duris, Bonifacijus – ne Jums. Jei katino gebėjimas įeiti visur, kur pageidauja (taip, taip – ir stumdomąsias duris geba atidaryti), jūsų negąsdina, dargi galėtų pralinksminti, galite priimti šį durininką į savo šeimą.

Pažadame: jis atkakliai stebės jūsų švarinimosi ritualus užėjęs vonios kambarin, kai prausitės. Bonifacijus nemano, kad nagams galąsti būtina ir tinkama tik draskyklė. Tad, jei esate priešingos nuomonės, tikriausiai su juo nesutartumėte. Bonifacijus mėgsta dėmesį, bet jei jį jam demonstruosite su šepečiu rankose, galite būti nesuprasti. Bonifacijui prireiktų laiko apsiprasti naujuose namuose. Tad, jei kantrybė nėra Jūsų dorybė, jis – ne jums. Jei šios savybės nestokojate arba ją ugdotės, Bonifacijus galėtų tapti Jūsų draugu ir mokytoju“.

Susidomėję Bonifacijumi, skambinkite globėjai tel. 867530652 (Vilnius).