Jei ieškote šunelio, kuris bus žemagrindis, drovesnis, nors ir judrus, ir – svarbu – jūsų neerzins, kad aplinkiniai manys, kad tai „senas šuo“ vien dėl to, kad turi žavią barzdikę, rinkitės Milką.

Jos jau skiepytos.

Abi šios kalytės gyvena mūsų „Akropolio“ namelyje, toje Vilniaus „Akropolio“ pusėje, luri yra greta autoplovyklos. Namelis dirba kasdien iki 21 val. su nedidelėmis pertraukėlėmis, užsukite, jei norite susipažinti, pavedžioti, paskambinti galite tel. 8 683 69 502, parašyti el.p. info@sos-gyvunai.lt.

Sparta – protinga kalytė, ji jau dabar reikaliukus lauke daro, gal ne kaskart spės, kol maža, bet vis dėlto tai didelis pliusas, tik reikia neapleisti mokslų. Sparta bus sportiško sudėjimo, jai reikės ilgesnių pasivaikščiojimų, palakstymo, fizinės ir protinės veiklos, manome, kad puikiai mokysis komandų.

O štai mažylė Milka yra šunytė, kurią lengva nešti rankose, ji dar kažkiek, aišku, paaugs, bet bus žemesnė nei vidutinio ūgio. Jos mama nesiekia kalių, tėtis nežinomas.

Ji miela, žaisminga, tiesa, pravažiuojančių automobilių dar bijo.

Mūsų namelyje kalytės turi galimybę stebėti daug kačių, kol kas labai smalsauja, bet nėra agresyvios.

Kalytės dovanojamos pilnamečiams asmenims, kurie turi pakankamai noro ir laiko laikyti šunį. Kiekvienam augintiniui neišvengiamai reikia ir lėšų skiepams, maistui, sterilizacijai, priemonėms nuo parazitų, kartais – dresūrai, sugraužtiems daiktams iš naujo įsigyti...

Pagalvokite apie tai, nes nedovanojame jau „gatavai išauklėtų ir tobulų“ šunų, dovanojame šuniukus, iš kurių pavyzdingus, o svarbiausia, mylimus šunis turėsite išauginti jūs. Susisiekti: tel. 8 683 69 502, el.p. info@sos-gyvunai.lt (Vilnius).

Pasirašome dovanojimo sutartis, su jomis nuolaidos kai kuriose Vilniaus veterinarijos klinikose.