Iš kur jis ten atsirado? Kodėl niekur nesitraukė? Galima tik spėlioti. Viena iš versijų, kad buvo atvežtas iš žiemai ištuštėjusių sodų tam, kad mieste „lengviau išgyventų“, o gal tiesiog paklydo ar buvo išmestas. Praminėme jį Kinderiu, nes jis, nors ir suaugęs, tačiau toks švelniai vaikiškas, naiviu ir atviru žvilgsniu, besąlygiškai pasitikintis žmogumi, visiškai naminis.

Katinėlis dar jaunas – 1-3 metų amžiaus, šiuo metu jau visiškai paruoštas naujiems namams: nuparazitintas, kastruotas ir paskiepytas. Kinderis – be galo charakteringas, drąsus ir berniukiškas katinas. Judrus, žaismingas, netingus. Namuose jis būtų tas, kuris nori visur dalyvauti, viską matyti ir būti kartu, todėl senjorų namams galbūt jis būtų „per gyvas“.

Kinderiui geriausiai tiktų šeimininkai, kurie tikisi bendraujančio ir veiksmą mėgstančio katinėlio. Kačių kambarėlyje jis – mūsų numylėtinis, nes puikiai supranta žmogų, kalbina, kibina ir greitai užmezga kontaktą ir su pirmą kartą matomais žmonėmis. Jei galite Kinderiui pasiūlyti jaukius namus ir savo draugystę, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 arba 8 605 46795 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau, arba parašykite žinutę, kad perskambintume)!