Vienas iš tokių – jaunuolis Karlas, kuris į savo plaukuotą leteną suėmęs laikė Tarandės katinų kontrolę. Nostalgiškų akyčių reketininkas be jokių skrupulų eidavo rinkliavos į svetimas valdas ir santykius aiškindavosi vieninteliu jam žinomu būdu – dantimis ir nagais.

Karlas į mūsų rankas pateko neturėdamas sveikos vietos savo kailinių kupetoje. Tačiau po kastracijos, kai šėlstantys hormonai buvo sutramdyti, peštukas staiga grįžo į doros kelią ir pamatėme, koks jis nuostabus ir švelnus katinas, kuris pats negali atsidžiaugti atradęs draugystės ryšį su žmogumi!

Tiesa, Karlas dar nėra tikras, kad žmonių ketinimai geri, todėl iš pradžių žiūri įtariai, tačiau pajutęs jį glostančias rankas, po akimirkos jau murkia, trinasi ir vartosi. Tai dar visai jaunutis, maždaug 1-2m. katinėlis, tikime, kad kažkur yra jam skirtas žmogus šalia kurio greičiau užgytų praeities randeliai, o jis padovanotų daug meilės ir jaukumo.

Skubiai ieškome gerų šeimininkų, nes mūsų kačių kambarėlis pilnas, tad neturime kur priimti Karlo, o laikas leidžiamas stacionare kainuoja didelius pinigus. Jis jau kastruotas, paskiepytas.

Labai laukiame būsimo šeimininko skambučio tel.: 8 624 98548 arba 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius)!