Į „Naminukus“ kreipėsi dar viena moteris, visai neseniai patekusi į šio aferisto pinkles, tad galima daryti išvadą, kad tąkart buvęs sujudimas jo visai neišgąsdino ir pasikeitęs telefono numerį toliau užsiiminėja savo nešvariais darbeliais.

Įtariama, kad šis žmogus ieško dovanojamų šuniukų, primenančių kokią nors veislę, pasiima ir pardavinėja kaip veislinius (be dokumentų). Tokią prielaidą leidžia daryti faktas, kad anksčiau jo numeris buvo rastas daugybėje skelbimų svetainių, prie skelbimų, kur nebrangiai parduodami „veisliniai“ šunys. Kur dedami šuniukai, kurių nepavyksta parduoti, neaišku.

Aferisto bruožai:

1. Prisistato vardu Arsenas, armėnų tautybės, kiek primena čigoną, akys žalios, kalba su rusišku akcentu.

2. Su žmonėmis susitikti sutaria dažniausiai autobusų/traukinių stotyse, atsiveža didelę juodą tašę gyvūnams įsidėti.

3. Dovanotojams pateikia savo kaip eilėraštuką išmoktą istoriją: gyvena nuosavame name, turi tris vaikus, žmoną, visi labai myli gyvūnus.

4. Dabartinis jo naudojamas numeris baigiasi 805, kaip ir praeitą, taip ir šįkart po bet kokiais jo skelbimais dominuoja slapyvardis - dovilė. Tad gali būti, kad šis aferistas yra tarpininkas, kuris ieško šuniukų, o juos pardavinėja kažkas kitas.

5. Jo platinamuose skelbimuose (nors ir visai kitokio pobūdžio) kaip ir tada, taip ir šįkart minimi tie patys miestai: Plungė, Telšiai, Klaipėda, tas irgi leidžia daryti prielaidą, kad kalba eina apie tą patį asmenį.

6. Pasiimti dovanojamo gyvūno gali atvažiuoti į bet kurį Lietuvos kraštą!

Gyvūnų globos organizacija VšĮ „Naminukai“ primena ir skatina būti atsargiems dovanojant savo globojamus gyvūnus! Jeigu nesate sudarę dovanojimo sutarties formos, kurią apdovanotasis turi pasirašyti, dovanodami visada prašykite žmogaus asmens dokumento ir užsirašykite jo vardą, pavardę, gyvenamąją vietą, telefoną ir elektroninį paštą.

Jei žmogus vengia pateikti šiuos duomenis - tai jau požymis, kad gyvūnas gali patekti į blogas rankas. Taip pat nepamirškite, kad pigiai pirkdami neva veislinį gyvūną be dokumentų, galite nusipirkti visai ne tą, ko tikitės.