Sloga siaubinga, akys pūlingos, nenumaldomas kosulys. Močiutė kreipėsi jau tada, kai katytė nustojo valgyti. Apatiška, liūdna, merdinti. Kada jau čia ko laukti!? Skubiai reikalingas gydymas! Žinojome, kad jei paliksime Atėnę dar dienai, ji tiesiog nugaiš nuo plaučių uždegimo.

Šiuo metu graži, miela, labai draugiška katytė patalpinta į stacionarą gydymui. Nežinia, kiek laiko reikės sveikti. Stacionaras ir gydymas jame visuomet gresia kosminėmis sumomis, kurių organizacija neturi dėl krūvos tokių kaip ši katytė...

Todėl labai visų gerų žmonių prašome prisidėti prie Atėnės gydymo. Ją reikės ir sterilizuoti, ir parazitus išnaikinti, ir paskiepyti... Ir valgyti reikia, ir aprūpinti bent minimaliomis higienos priemonėmis..

Taip pat neturėsime kito pasirinkimo kaip tik ją nuvežti atgal po to, kai ji pasveiks, jei neatsiras globėjas iki padovanojimo. Taip, soduose ją pašers ta močiutė, bet tik iki rugsėjo. O kas toliau? Mes ją sterilizuosime, paskiepysime, bet jai labai reikalinga globa.

Atėnė – miela, švelni katytė, mėgsta būti glostoma. Kažkada tikrai buvo naminė. Tiesiog atsibodusi lengva ranka nutrenkta į sodus, kur neva „kažkas pašers“. Šiandien jai labai reikalingi namai, kur ji bus reikalinga, mylima. Atėnė sutaria su kitomis katėmis, galėtų gyventi su vaikais. Miniatiūrinė, minkštakailė rainiukė dar jaunutė, jai gali būti maždaug vieneri metai. Ačiū visiems už pagalbą.

Susisiekti: 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)