Saulutę galime vadinti labai įvairiai – tikra gražuolė, modeliukas, manekenė, žvaigždė, princesė ir dar daug sinonimų jos išvaizdai ir charakteriui apibūdinti. Didžiausias Saulės privalumas – „angoriškas“ baltas kailis, tobuli snukučio bruožai, pūsta it voverės uodega ir švytinčios, žiburiuojančios akys.

Toliau seka tokiai gražuolei būdingas atitinkamas charakteris: nepriklausoma, savarankiška, išauklėta ir įnoringa pamaiva. Vaikšto aukštai iškelta nosimi, konkurenčių nemėgsta. Tačiau žmogaus dėmesys jai patinka, ypač, jei išreiškiamas pagyrimais, glostymais (tik kai ji to nori). Užsimiršta kartais mūsų „pasipūtėlė“ ir kad puola murkti iš malonumo sutikusi iš darbo pargrįžusias globėjas, kad lenda į glėbį bučiuotis.

Amžius? Amžiaus tokios damos niekuomet neišduoda. O ir mes neklausėme, nes nemandagu (o štai gydytojai, kuriems viskas leidžiama, spėja, kad Saulei gali būti penkeri ir daugiau metų). Atsižvelgiant į jos sveikatos būklę, negalime patikėti, kad jai daugiau nei vieneri. Visi visi kraujo tyrimai, virusinių ligų testai, echoskopai padaryti net po kelis kartus. Ji sveikut sveikutėlė!

Turi Saulė ir silpnybę. Maistui. Kai nervinasi, kaip tikra primadona puola prie bliūdų. Tad gyvena įprastą gražuolėms ir manekenėms gyvenimą – nuolat rūpinasi savo figūra, valgo tik dietinį maistą. (šiuo metu intensyviai meta svorį).

Ieškome Saulei namų. Katytė sterilizuota. Būtų geriausia, jei Saulė gyventų viena - be kitų kačių, ji kaip karalienė - imperatorė, kitas kates skriaudžia, nors su šunimis sutaria pakankamai gerai.

Saulė Vilniuje, tačiau, esant reikalui, galima būtų ieškoti transporto ir į kitus miestus. Skambinkite tel.nr. +370 615 58898, +370 689 73782 (VšĮ „Rainiukas“)